X

Ο πιο κιτς γάμος του πλανήτη έγινε στη Μύκονο (βίντεο)

Ένα ζευγάρι Κινέζων φαίνεται πως έχει πλούσια φαντασία, αλλά καθόλου καλό γούστο, αλλιώς δεν εξηγείται το γαμπριάτικο και το νυφικό που διάλεξαν να φορέσουν στη πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Ant1news

Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους πλέον περιζήτητους προορισμούς για γαμήλιες τελετές. Πολλά είναι τα ζευγάρια εκείνα που από όλο τον κόσμο επιλέγουν το κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου για να ανταλλάξουν αιώνιους όρκους αγάπης ή για να περάσουν τις πρώτες μέρες της καινούργιας τους ζωής. Αυτό έκανε και ένα ζευγάρι Κινέζων που αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στο Νησί των Ανέμων, αλλά το αισθησιακό αποτέλεσμα είναι ότι πιο κιτς έχουμε δει.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους «συνέλαβε» να περιπλανιούνται στα σοκάκια της Χώρας, την ώρα που έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες στα καλύτερα σημεία του νησιού, για να έχουν να θυμούνται τις ρομαντικές και τρυφερές στιγμές.

Ωστόσο το ζεύγος τράβηξε την προσοχή όλων για τον λάθος λόγο, αφού ο γαμπρός ήταν ντυμένος με λαμέ κοστούμι, ενώ η νύφη επέλεξε γαλάζιο νυφικό και διάφανα δωδεκάποντα παπούτσια.

Ο κόσμος που τους συναντούσε τους χαιρετούσε αν και τα σχόλια για το ντύσιμο των νεόνυμφων δεν ήταν και τόσο κολακευτικά.