X

Τι λέει η ιερόδουλη που βρήκε τον Όντομ αναίσθητο

Συνέντευξη στη Daily Mail παραχώρησε η εργαζόμενη του πολυτελούς οίκου ανοχής Love Ranch που βρήκε τον πρώην άσο του ΝΒΑ σε κωματώδη κατάσταση.

Ant1news

Τη στιγμή που η υγεία του πρώην αστεριού του NBA, Λαμάρ Όντομ παρουσιάζει σημαντική βελτίωση ένα από τα κορίτσια που εργάζονται στον πολυτελή οίκο ανοχής Love Ranch όπου κατέρρευσε ο Αμερικανός, παραχώρησε συνέντευξη στην Daily Mail.

Η Μόνικα Μονρόε ήταν μια από τις δυο εργαζόμενες στο ράντσο του έρωτα στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ που βρήκαν τον 35χρονο αθλητή αναίσθητο στο δωμάτιο του οίκου και κάλεσαν σε βοήθεια. «Δεν έκανα κάτι κακό, χάρη σε εμένα είναι ο Όντομ ζωντανός», δηλώνει η γυναίκα.

«Οι φωτογραφίες με το πρόσωπό μου είναι σε όλα τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης αλλά έχω θέμα με αυτό, γιατί δεν έκανα κάτι κακό», αναφέρει και προσθέτει πως είναι τόσο ταραγμένη που αρνήθηκε να δεχτεί τα χρήματα που ξόδεψε ο πρώην σύζυγος της ριάλιτι περσόνα Κλόε Καρντάσιαν στο διάσημο αυτό οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας.

 

«Δεν πληρώθηκα. Τα 75.000 δολάρια που ξόδεψε ο Λαμάρ πρέπει να  μοιραστούν στη μέση, δηλαδή εγώ και η άλλη κοπέλα πρέπει να πάρουμε από 37.000 η κάθε μια», λέει. Τέλος, η νεαρή εξηγεί πώς βρήκε τον 35χρονο σε μια πολύ εύθραυστη στιγμή στη ζωή της: «Πριν λίγο καιρό, βρήκα τον σύντροφό μου δολοφονημένο. Έπειτα, άγνωστοι πυροβόλησαν στο σπίτι της μητέρας μου. Κάποιος με ψάχνει… Βρίσκομαι σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Και τώρα, που βρίσκομαι στις ειδήσεις -έχω βάψει τα μαλλιά μου μαύρα, δεν είμαι πια ξανθιά-έχω πρόβλημα».