X

Πρεμιέρα το Σάββατο για το “ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ”

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς αναλαμβάνουν δράση στις 24 Οκτωβρίου, στις 10.00, στον ΑΝΤ1 για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.

Ant1news

Σάββατο, 24 Οκτώβρη στις 10.00 στον ΑΝΤ1!

Η πιο ευχάριστη παρέα του σαββατοκύριακου, μας καλωσορίζει με το μοναδικό δίδυμο της Μαρίας Μπεκατώρου και του Νίκου Μουτσινά.

Το Πρωινό Σου-Κου, φιλοδοξεί να μας ξεναγήσει σε μια διαφορετική διαδρομή, έξω από την πρωινή μας καθημερινότητα. Η Μαρία και ο Νίκος, θα μας ταξιδεύουν εκτός προγράμματος, θα μας κάνουν να χαμογελάμε, να ξεχνιόμαστε και να αισθανόμαστε λίγο πιο ξέγνοιαστοι.

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 10.00, το ανανεωμένο και φρέσκο δίδυμο του ΑΝΤ1, θα μας καλημερίζει σε ένα κεφάτο, χαλαρό και απόλυτα ανατρεπτικό σκηνικό!

Στο νέο spot του Πρωινού Σου-Κου, η πιο ευχάριστη παρέα μεταφέρεται στην Ιαπωνία, σε ένα συνηθισμένο ήσυχο πρωινό στην επαρχία Μιγιάγκι, με μια γκέισα και έναν μάστερ των πολεμικών τεχνών. Η γκέισα γοητεύει, ο σενσέι προσπαθεί να αιχμαλωτίσει μύγες με τα chopsticks και μέσα από μια σχεδόν μυσταγωγική ατμόσφαιρα, το ντουέτο Μαρίας και Νίκου ξετυλίγει το ταλέντο τους, το κέφι, το χιούμορ, τη δημιουργική τρέλα τους και κυρίως την τόλμη τους στον αυτοσαρκασμό.

 

 

 

 

 

Και μη ξεχνάτε! Η καλή εβδομάδα… από τα πρωινά «σου-κου» φαίνεται!