X

Στην εντατική και πάλι ο Λαμάρ Όντομ

Ο οργανισμός του πρώην σταρ του ΝΒΑ είναι πολύ εξασθενημένος από τη περιπέτεια που πέρασε λόγω των ναρκωτικών...

Ant1news

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Λαμάρ Όντομ, ο οποίος εισήχθη ξανά στην εντατική μονάδα θεραπείας νοσοκομείου του Λος Άντζελες με συμπτώματα πνευμονίας. Ο οργανισμός του πρώην σταρ του ΝΒΑ είναι πολύ εξασθενημένος από τη περιπέτεια που πέρασε λόγω των ναρκωτικών, στα μέσα του μήνα. Σύμφωνα με τους γιατρούς η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, αλλά εισήχθη στην εντατική για προληπτικούς λόγους.

Ιατρικές εκτιμήσεις αναφέρουν, πάντως, πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μόνιμο πρόβλημα με τα νεφρά του 35χρονου Όντομ, ενώ ο οργανισμός του είναι πολύ αδύναμος για να γίνει μεταμόσχευση. Να σημειώσουμε πως ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λέικερς συνεχίζει καθημερινά την αιμοκάθαρση. Όλα τα προβλήματα ξεκίνησαν στις 14 του μηνός όταν βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και αλκοόλ.

Ο Όντομ είναι εκτός ΝΒΑ από το τέλος της προπερασμένης σεζόν, προσπαθώντας να ξαναβρεί τον εαυτό του μετά το χωρισμό του και τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Από το 1999 αγωνίστηκε σε Κλίπερς, Χιτ, Λέικερς και Μάβερικς έχοντας 13,3 πόντους, 8,4 ριμπάουντ και 3,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα το 2009 και το 2010 με τους Λέικερς, το Μουντομπάσκετ του 2010 αλλά και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.