X

Μπουτάρης: Έβαλα γραβάτα γιατί μου την έχουν σπάσει οι Συριζαίοι

Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση με γραβάτα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου. "Θα φορέσω και φουστανέλα", είπε.

Ant1news

Είναι η τρίτη φορά στη ζωή του που έβαλε γραβάτα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Ο ίδιος ομολογεί, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», τον λόγο που αποφάσισε να βάλει γραβάτα: «Μου την έχουν σπάσει όλοι αυτοί οι Συριζαίοι που εμφανίζονται χωρίς γραβάτα στις επίσημες εκδηλώσεις. Ο άλλος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς γραβάτα, ο άλλος πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς γραβάτα και με τα χέρια στην τσέπη. Άι στο διάολο τους βαρέθηκα και είπα στη Θεσσαλονίκη έχουμε διπλή γιορτή, θα φορέσω γραβάτα για να τους τη σπάσω. Να ξέρουν οι Συριζαίοι ότι έτσι όπως κάνουν, δεν γίνεται επανάσταση». 

Ο κ. Μπουτάρης αποκάλυψε επίσης ότι πρόκειται να φορέσει και φουστανέλα: «Έχω ράψει και φουστανέλα στη Νάουσα και με την πρώτη ευκαιρία, σε εθνική επέτειο θα εμφανιστώ και με φουστανέλα. Αυτοί χωρίς γραβάτα, εγώ με φουστανέλα. Και ότι θέλουν ας πουν. Οι Σκωτσέζοι γιατί φορούν Κιλτ;».

Ο Μπουτάρης με φουστανέλα!

Και για του λόγου το αληθές μια φωτογραφία του Γιάννη Μπουτάρη, που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook  ο γιος του Δημάρχου Θεσαλονίκης, Στέλιος Μπουτάρης, στην οποία εμφανίζεται με φουστανέλα, έγινε viral μέσα σε ελάχιστη ώρα.

Η φωτογραφία δεν είναι σημερινή, αλλά πιστοποιεί ότι οι «απειλές» του Δημάρχου, περί φουστανέλας,  όπως τις διατύπωσε χθες ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου, στην ερώτηση γιατί φόρεσε γραβάτα δεν ήταν «λόγια του αέρα».