X

Νέος σάλος με Φλαμπουράρη – Εντάχθηκε στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Εντάχθηκε στη ρύθμιση παρά το ότι τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας του ήταν 2 εκατομμύρια ευρώ! Τι απαντούν κυβερνητικοί κύκλοι.

Ant1news

Νέα υπόθεση που αφορά τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη βλέπει το φως της δημοσιότητας, μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για το πόθεν έσχες του, αλλά και τον θόρυβο σχετικά με διαγραφή οφειλής του στον Δήμο Αίγινας.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, εντάχθηκε στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις, παρά το ότι από τους ισολογισμούς της εταιρίας του προκύπτει ότι δεν αντιμετώπιζε αδυναμία πληρωμής των οφειλών του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας (ΔΙΑΤΜΗΣΗ) του Αλέκου Φλαμπουράρη το 2013 ήταν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, το 2014 1,3 εκατομμύρια ευρώ και τα προηγούμενα χρόνια περίπου στα ίδια επίπεδα.

Τι απαντά η Κυβέρνηση

Πάντως, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, "ο κ. Φλαμπουράρης είχε υπαχθεί στην ρύθμιση με τις 12 δόσεις, που είχε θεσπίσει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, τις εξόφλησε και τελείωσε. Άλλο ο εταιρικός φόρος και άλλο ο προσωπικός".

Επίθεση απο την Νέα Δημοκρατία

Με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται για ακόμη μια φορά στον Υπουργό Επικρατείας, τονίζοντας ότι εφόσον αληθεύει η πληροφορία για υπαγωγή του στις 100 δόσεις "είναι πολλπλώς εκτεθειμένος κι ο κ. Τσίπρας, ο οποίος κάλυψε και εξακολουθεί να καλύπτει τον υπουργό του,  οφείλει να δώσει καθαρές εξηγήσεις".

Η ανακοίνωση της ΝΔ 

«Ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης προκαλεί καθημερινά τους Έλληνες.

Πριν από λίγες ημέρες, αποκαλύφθηκε ότι πέτυχε να του χαριστούν από το Δήμο Αίγινας 4.000 ευρώ για τις οφειλές του προς την εταιρία ύδρευσης.

Σημερινά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι ο κ. Φλαμπουράρης, ενώ διατηρούσε εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της επιχείρησής του, τα οποία “ξεχνούσε” να δηλώσει στο “Πόθεν Έσχες”, την ίδια στιγμή δήλωνε “άπορος” και έμπαινε στη ρύθμιση για τις δόσεις.

Εάν αληθεύουν αυτά, αποδεικνύεται  ότι ο κ. Φλαμπουράρης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος.

Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος κάλυψε και εξακολουθεί να καλύπτει τον υπουργό του,  οφείλει να δώσει καθαρές εξηγήσεις».