X

Στον εισαγγελέα ο Δήμαρχος Αρτέμιδας επειδή εμπόδισε κατεδάφιση αυθαιρέτου

Ο Εισαγγελέας διέταξε την κατεδάφιση οικίας και μετά την επίμονη άρνηση του Δημάρχου διέταξε την κράτηση του στο Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδος.

Ant1news

Στην Ευελπίδων οδηγείται ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου, ο οποίος εμπόδισε προγραμματισμένη κατεδάφιση αυθαίρετης οικείας στην περιοχή του Πράσινου Λόφου της Αρτέμιδος.

Ο κ. Μάρκου έχει τεθεί από καιρό κατά τέτοιων ενεργειών, τις οποίες θεωρεί απαράδεκτες ιδιαίτερα εν μέσω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα.

Γι αυτό βρέθηκε από νωρίς στον Πράσινο Λόφο και με σύμμαχο τη Δημοτική Αρχή ζήτησε από τους χειριστές μηχανημάτων του δήμου να μπλοκάρουν με τα οχήματά τους τον δρόμο ώστε να μην μπορεί να φθάσει στο σημείο το συνεργείο κατεδάφισης.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε να προχωρήσει η κατεδάφιση κανονικά και μετά την επίμονη άρνηση του Δημάρχου διέταξε την κράτηση του στο Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδος. Λίγο μετά τις 14.00 ξεκίνησε μάλιστα η μεταγωγή του στη σήμανση και στην Εισαγγελία Αθηνών.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι παρακώλυση συγκοινωνίας, απείθεια και παράβαση καθήκοντος, ενώ όπως ο ίδιος δήλωσε στον ΑΝΤ1News.gr όχι απλά δεν μετανιώνει αλλά θα το ξανακάνει όσες φορές και αν χρειαστεί. «Θεωρώ ότι είναι καθήκον μου» δηλώνει ο Δημήτρης Μάρκου.