X

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” έγινε 20 χρόνων

Δύο δεκαετίες συμπληρώθηκαν απο την ημέρα που ο 10χρονος Ανδρέας Γιαννόπουλος έδωσε ...εντολή να υπάρξει «ένα Χαμόγελο για κάθε παιδί».

Ant1news

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκλεισε 20 χρόνια δράσης στηρίζοντας περισσότερα από 1.000.000 παιδιά και τις οικογένειές τους από την έναρξη της δράσης του έως και τις 30/6/2015.

20 χρόνια πέρασαν και από τη στιγμή που ο 10χρονος Ανδρέας Γιαννόπουλος έγραψε στο ημερολόγιό του το όραμά του: το Χαμόγελο κάθε Παιδιού!

«“Το Χαμόγελο του Παιδιού” ήταν το όραμα του 10χρονου γιου μου! Η περιπέτεια υγείας του Ανδρέα μου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 1995. Ο Ανδρέας ήταν ένα πραγματικά ξεχωριστό παιδί, το οποίο στη δύσκολη πορεία που ακολούθησε, είχε σαν μέλημά του όλα τα παιδιά να έχουν όλα όσα ο ίδιος είχε απλόχερα από την οικογένειά του: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό! Κάτι που εξέφρασε στο ημερολόγιό του πριν φύγει από τη ζωή», αναφέρει ο πατέρας του μικρού Ανδρέα, Κώστας Γιαννόπουλος και προσθέτει:

«Ο Ανδρέας έδωσε την «εντολή» και μέχρι σήμερα, και μέχρι το τέλος, θα την ακολουθώ ευλαβικά προσπαθώντας να την υλοποιήσω. Μαζί με μένα και χιλιάδες άλλοι άνθρωποι που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα: Το Χαμόγελο κάθε παιδιού!».

Αποστολή του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι η υλοποίηση αποτελεσματικών και άμεσων δράσεων με στόχο την Προστασία, την Υγεία και την καλή Διαβίωση των παιδιών ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα, πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα και δωρεάν.