X

Victoria's Secret: η ...άλλη όψη από τα παρασκήνια του casting (βίντεο)

Η αληθινή εικόνα των μοντέλων στη διαδικασία επιλογής των «Αγγέλων»: Συγκίνηση, λύπη και αγωνία μπροστά στους κριτές.

Ant1news

Η εταιρεία της «Victoria Secret» έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να γίνει No 1 στην κατηγορία της παγκοσμίως. Τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα, με τις «τέλειες» αναλογίες, ανήκουν πάντα στο δυναμικό της και απογειώνουν τα σόου της κάθε χρόνο.

Φέτος περισσότερα από 500 μοντέλα απ' όλο τον κόσμο πέρασαν την πόρτα των γραφείων του διάσημου οίκου, με όνειρο να επιλεχθούν από τους κριτές της και να περπατήσουν στην πασαρέλα με τα πιο εντυπωσιακά εσώρουχα και φτερά.

Μόνο 44 κορίτσια τα κατάφεραν και το backstage της διαδικασίας δείχνει την αληθινή εικόνα ενός casting.

Συγκίνηση, λύπη, αγωνία, αλλά και αισθησιακούς χορούς συνθέτει το σκηνικό του τελευταίου casting της Victoria's Secret, μέσα από το οποίο το διάσημο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ κέρδισε, όπως και η 31χρονη Βραζιλιάνα Ιζαμπέλα Γκούλαρτ, μια θέση στην εταιρεία των «αγγέλων».

Μοντέλα από τη Ρωσία, τη Γερμανία, το Περού, το Νεπάλ, την Τανζανία, την Ολλανδία τη Δανία και πολλές ακόμη χώρες, πήραν μέρος στο casting με τους κριτές να επιλέγουν τελικά μόλις 44 μοντέλα από τα περίπου 500 που έλαβαν μέρος.

Την παράσταση έκλεψε πάντως η Ντανιέλα Μπράγκα, η οποία πρόσφερε και ένα χορό στην προσπάθειά της να εντυπωσιάσει τους κριτές.