X

Φωτογραφήθηκαν γυμνές για να προωθήσουν την ειρήνη

Κάποτε ήταν ορκισμένες εχθροί, αφού η μία ήταν ηγετικό στέλεχος των Κολομβιανών ανταρτών και η άλλη ντετέκτιβ της Αστυνομίας.

Ant1news

Ένα πρώην ηγετικό στέλεχος της FARC και μία πρώην ντετέκτιβ της κολομβιανής αστυνομίας φωτογραφίζονται γυμνές στο εξώφυλλο του αμφιλεγόμενου περιοδικού “SOHO”, με στόχο να προωθήσουν την ειρήνη και τη συμφιλίωση στην πατρίδα τους.

Η Άννα Πατσέκο ήταν κάποτε στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων της Κολομβίας (FARC), ενώ η Ιζαμπέλ Λεντόνο υπήρξε ορκισμένη εχθρός του οργανωμένου εγκλήματος και ντετέκτιβ των υπηρεσιών ασφαλείας.

Έχοντας κάνει και οι δύο ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους, δέχθηκαν την πρόταση να πρωταγωνιστήσουν σε μία αισθησιακή φωτογράφιση, προκειμένου να στείλουν ένα μήνυμα ειρήνης.

 

«Αρχικά, ένιωσα μεγάλη έκπληξη όταν μου πρότειναν να ποζάρω σχεδόν γυμνή με πρώην στέλεχος των ανταρτών, αλλά μου άρεσε το μήνυμα πίσω από το εγχείρημα», δήλωσε η Λεντόνο.

«Θα ήθελα, με την ευκαιρία, να ζητήσω συγγνώμη από όσους έβλαψα κατά την περίοδο της δράσης μου ως μέλος της FARC», δήλωσε από την πλευρά της η Πατσέκο.