X

Εκδήλωση πένθους στον Πύργο του Άιφελ… στα Φιλιατρά

Πολίτες κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών αφήνοντας ένα λουλούδι ή ανάβοντας ένα κερί στα θύματα των επιθέσεων.

Ant1news

Ο Δήμος Τριφυλίας τίμησε τα θύματα των τρομοκρατικών χτυπημάτων στο Παρίσι διοργανώνοντας εκδήλωση μνήμης απόψε στο αντίγραφο του πύργου του Άιφελ που κοσμεί την πόλη των Φιλιατρών.

Στην σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα, αναφερόταν: O Δήμος Τριφυλίας τιμά τα θύματα των χθεσινοβραδινών τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι. Αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής διοργανώνει εκδήλωση πένθους σήμερα, Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, στον Πύργο του Άιφελ στα Φιλιατρά.

Μεσίστια θα κυματίσει η Ελληνική σημαία και κεριά θα φωτίσουν το χώρο, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στη δοκιμασία που περνούν οι Γάλλοι πολίτες, αλλά και μήνυμα ειρήνης σ όλο τον κόσμο.

 

Με λουλούδια, κεράκια και χειροκροτήματα να είμαστε εκεί στις 6.00 το απόγευμα και να ενώσουμε τη φωνή μας σε μια ενωτική εκδήλωση τιμής στα αθώα θύματα και στην ελευθερία.

Πολίτες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και απότισαν φόρο τιμής στα θύματα του Παρισιού, αφήνοντας ένα λουλούδι ή ανάβοντας ένα κερί.

Στον Πύργο του Άιφελ, στα Φιλιατρά έχουν τοποθετηθεί τέσσερις μαύρες σημαίες, ενώ τα φώτα του έσβησαν από απόψε και για τρεις μέρες.

Οι φωτογραφίες είναι απο το tharrosnews.gr