X

Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο στους τζιχαντιστές (βίντεο)

"Οι Anonymous από όλο τον κόσμο θα σας κυνηγήσουν" προειδοποιούν τους τζιχαντιστές, λέγοντας μάλιστα πως "ο πόλεμος ξεκίνησε...".

Ant1news

 

Πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους, μετά και τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, κήρυξαν οι Anonymous, ενώ υποσχέθηκαν να κυνηγήσουν και κάθε υποστηρικτή των τζιχαντιστών.

Δημοσιεύοντας στο «YouTube» ένα βίντεο, η ομάδα των χάκερ είπε ότι θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις της για να «ενώσει την ανθρωπότητα» και προειδοποίησε του τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους: «Να μας περιμένετε».

«Οι Anonymous από όλο τον κόσμο θα σας κυνηγήσουν» είπε ο εκπρόσωπος τους στο βίντεο, φορώντας την χαρακτηριστική μάσκα. «Θα πρέπει να ξέρετε ότι θα σας βρούμε και δεν πρόκειται να σας αφήσουμε». «Ο πόλεμος ξεκίνησε. Να είστε προετοιμασμένοι. Ο γαλλικός λαός είναι ισχυρότερός από εσάς και θα βγει από αυτή τη θηριωδία ακόμη πιο ισχυρός».

Οι Anonymous ανακοίνωσαν αυτή την εβδομάδα ότι ήταν σε θέση να εντοπίσουν μια ομάδα χάκερ που υποστηρίζει τους τζιχαντιστές (CyberCaliphate) το οποίο χρησιμοποιεί τουλάχιστον 10 λογαριασμούς στο Twitter από μία μόνο διεύθυνση IP στο Κουβέιτ.