X

Γδύθηκαν για καλό σκοπό τα κορίτσια του ράγκμπι Οξφόρδης (φωτό)

Πέταξαν τα περιττά ρούχα, πήραν τη μπάλα στα χέρια τους και ξεκίνησαν ένα μοναδικό "παιχνίδι" με το φακό... για καλό σκοπό!

Ant1news

Χωρίς ταμπού, χωρίς ντροπές, χωρίς ρούχα! Τα κορίτσια της ομάδας ράγκμπι του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, γδύθηκαν και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό για ένα ξεχωριστό γυμνό ημερολόγιο που στόχο έχει τη συγκέντρωση χρημάτων για άτομα που με διατροφικές διαταραχές.

Μπορεί οι περισσότερες από τις κοπέλες να ήταν εξοικειωμένες με το πρότζεκτ, καθώς το 2013 είχαν γδυθεί και πάλι για το ημερολόγιο του 2014, ωστόσο πολλές είναι εκείνες που υποστηρίζουν ότι δεν ένιωσαν και τόσο βολικά…

«Ήταν αρκετά διασκεδαστικό για όλη την ομάδα, αλλά χρειάστηκε μια γενναία απόφαση για να βγούμε γυμνές στον αγωνιστικό χώρο ένα ψυχρό απόγευμα του περασμένου Οκτωβρίου», υποστηρίζει μία από τις θαρραλέες παίκτριες ράγκμπι.

Το καυτό ημερολόγιο των κοριτσιών αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου και εκτός από τον καλό σκοπό, στόχο έχει να προβάλει το μήνυμα ότι το  ράγκμπι απευθύνεται σε κάθε είδος σωματότυπου.