X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Το φιάσκο των εκλογών της Ν.Δ., η πρόσκληση Τσίπρα για εθνικό διάλογο και τα έκτροπα στη Λεωφόρο μονοπωλούντο ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Ο «εμφύλιος» στη Ν.Δ. μετά την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών, η πρωτοβουλία του Τσίπρα για εθνικό διάλογο, καθώς και τα σοβαρά επεισόδια στη Λεωφόρο πριν και μετά την ματαίωση του ΠΑΟ-ΟΣΦΠ είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ΝΔ διαλύεται ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ – Κομμάτια και θρύψαλα το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Ανεβλήθη (παρότι είχε ξεκινήσει) η ψηφοφορία για το νέο αρχηγό – Ο ΑΔΩΝΗΣ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ----Η βίαιη επιβολή (με απειλές και συκοφαντίες) των μετριοτήτων----Συναγερμός στις Βρυξέλλες----ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΟΙ «ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ----Ποιος τίναξε το ντέρμπι στον… αέρα.

ΕΘΝΟΣ: ΒΕΡΤΙΓΚΟ στη ΝΔ μετά το φιάσκο – ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝΑ ΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ----ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΤΡΕΨΕ----ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Νεκρή ζώνη η πρωτεύουσα της Ευρώπης----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ» - ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ -----Εγκλωβίζονται στην Ελλάδα χιλιάδες μετανάστες – ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ντροπή, οργή, σύννεφα διάσπασης – ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ----ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ 67 ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ – ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ----ΞΕΚΙΝΑ Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ – ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ----Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ – Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΕΝΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΝΔ Ένα απέραντο φρενοκομείο – ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ – ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ----Χάρισμα οι τράπεζες για να σωθούν οι καταθέσεις από κούρεμα – ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΩΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ----ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – Καλεί σε συνεννόηση----ΓΚΛΙΞΜΠΟΥΡΓΚ – Η Τρίτη στέψη----ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Πόλη-φάντασμα----Λύση εδώ και τώρα – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΝΤΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ----ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ «ΕΝΑΝΤΙ»: ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΜΙΣΘΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

ΤΑ ΝΕΑ: Ποτέ την Κυριακή… για δύο – Ανοικτός εμφύλιος στη ΝΔ μετά το φιάσκο των κομπιούτερ – Επιστρέφουν τα κόμματα την πρόκληση Τσίπρα για διάλογο----ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ – ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ----ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ – Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΠΙΝΘΟΥΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ----ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Η Λεωφόρος της ντροπής και το ντέρμπι των δικηγόρων.

ESPRESSO: ΣΟΚ ηθοποιού ΑΠΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ – Απατεώνες έμπλεξαν τον Σπύρο Θεοδόση σε θανατηφόρο τροχαίο – Η λιποθυμία της μητέρας και της αδελφής του για τα 20.000 ευρώ----ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕ 1.170 ΑΡΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ----ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΗ ΝΔ----Τραγούδι για τον Κρητικό star της διαδήλωσης----Το πρώην μοντέλο που πολεμά τα τέρατα του ISIS----Η βίαιη επιβολή (με απειλές και συκοφαντίες) των μετριοτήτων----Ισόβια για τη «ματωμένη κληρονομιά».