X

“Χωρίς Εσένα”: Πρεμιέρα την Κυριακή με διπλό επεισόδιο

Η νέα ελληνοκυπριακή σειρά του ΑΝΤ1 «Χωρίς Εσένα» έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ant1news

«Χωρίς εσένα»  η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤΕΝΝΑ έρχεται την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 21:00 με διπλό επεισόδιο.

Η σειρά που σαρώνει σε τηλεθέαση στην Κύπρο θα προβάλλεται καθημερινά στις 18:45 στη θέση του «Ρουά Ματ». Πρόκειται για μία ιστορία που αναμένεται να συναρπάσει τους τηλεθεατές και στην Ελλάδα, αφού θα ζωντανέψει στις οθόνες μας αλήθειες της καθημερινότητας, που κάποιοι από μας τολμούν να τις ζήσουν και άλλοι τις κρατάνε μυστικό φυλακτό στις καρδιές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπόθεση

Παλεύει ανάμεσα στην ουτοπική εξέλιξη του παρελθόντος και τον ρεαλισμό του παρόντος… Τι γίνεται όταν το αναπάντεχο μετουσιώνεται σε αλήθεια; Όταν το όνειρο γίνεται χειροπιαστό; Κάπου εκεί ξεκινάει η εσωτερική μάχη και εξελίσσεται είτε σε πρωτόγνωρη ευτυχία, είτε σε ένα καταστροφικό πάθος που οδηγεί σε αδιέξοδα μονοπάτια… Έρχεται η στιγμή να διαλέξει!  Σωστό ή λάθος; Προσεχώς στις οθόνες σας…

«Η Μαρία είναι μια γυναίκα που την ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά. Θα μπορούσε να ήταν φίλη μας, θα μπορούσε να ήταν μάνα μας, θα μπορούσε να ήταν εμείς…

Μια γυναίκα όμορφη,  μετρημένη, μια καλή σύζυγος και τρυφερή μητέρα. Που, μερικές φορές, αναρωτιέται σιωπηλά τι να απέγινε εκείνος  ο πρώτος της έρωτας, εκείνο το αγόρι που αγάπησε κάποτε. Πόσο διαφορετική θα ήταν άραγε η ζωή; 

Με τον άντρα της, τον Δημήτρη, αγαπιούνται – ίσως όχι με τον τρόπο που αγάπησε τον πρώτο της έρωτα, πάντως ο γάμος της θα θεωρείτο αντικειμενικά ένας ευτυχισμένος γάμος.

Έχει δυο υπέροχους γιους, 18 και 16 ετών. Κοινωνικά αξιοπρεπής και θεωρητικά ευτυχισμένη. Όμως το κενό υπάρχει…

Ξαφνικά, μια συνηθισμένη μέρα, μια μέρα σαν όλες τις άλλες, η Μαρία συναντά ξανά εκείνο το αγόρι. Είναι ο Μιχάλης. Έχει γίνει πια πιλότος – η Μαρία πάντα θυμόταν πως αυτό ήθελε να γίνει.

Ο Μιχάλης έχει επιστρέψει πρόσφατα στην Κύπρο, για να δουλέψει σε μια αεροπορική εταιρία. Ζει με την Άννα και την κόρη της, τη Νάντια, που την αγαπά σαν δικό του παιδί.

Ο γάμος του νοσεί, όμως ξέρει πως έχει κι εκείνος ένα μερίδιο ευθύνης: ποτέ δεν κατόρθωσε να ξεχάσει τη Μαρία. Ποτέ δεν πέρασε μια μέρα που να μην τη σκεφτεί…»

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ, Κώστας Χριστοφόρου

Παραγωγή: NLPRO FILMS

Παίζουν: Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Μάξιμος Μουμούρης, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Κλειώ Δανάη Οθωναίου, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Έλενα Παπαδοπούλου, Ηλέκτρα Φωτιάδου, Χριστόδουλος Μαρτάς, Έλενα Σάββα, Γιώργος Τζωρτζής, Κωνσταντίνος Τσιολής, Θάνος Χαμπέρης, Ελίνα Γιαννάκη, Νίκος Μαυράκης, Σάββας Σαλίπας, Μαρία Πόβη, Δημήτρης Τσακαλάς.