X

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μιλά για όλα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στον ΑΝΤ1 και στο The 2Night Show και απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από την Κιμ Κίλιαν.

Ant1news

Σε μια από τις σπάνιες πλέον τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου, στο «The 2night show» και μίλησε για όλους και για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στις φήμες χωρισμού από την σύζυγό του, Κιμ Κίλιαν, που τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν όλο και πιο έντονα.

«Έχουν πει τόσα πολλά και έχουν γράψει που εντάξει καταλαβαίνω πως όταν είσαι γνωστός πάντα κινείς τα βλέμματα. Και εγώ και η Κιμ και τα παιδιά έχουμε μάθει να είμαστε μακριά από αυτά, δηλαδή δεν απαντάς, δεν κάθεσαι να δίνεις εξηγήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε «Δε θέλω να κλείσω κανενός τα στόματα. Αν χωρίσω θα κάνω ένα τόσο μεγάλο πάρτι που θα το μάθει ο κόσμος. Αυτό ισχύει και για τη γυναίκα μου, έτσι; Αν χωρίσει από εμένα θα ανέβει στα κεραμίδια».

Καταλήγοντας, ο ίδιος επεσήμανε «Μερικά πράγματα είναι υπερβολικά όταν γίνονται. Κανένας άνθρωπος με παιδεία και αισθητική δεν θα πείραζε την ιδιωτικότητα του άλλου. Όταν όμως μπαίνει στη δημοσιότητα δεν πρέπει να έχει απαιτήσεις να σε σεβαστούν. Αντίθετα θα πρέπει να είσαι πεντακάθαρος».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: