X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Η Σύνοδος Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας, η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και το «ψαλίδι» στα μερίσματα των δημοσίων υπαλλήλων μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η Σύνοδος ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό, το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, καθώς και οι μειώσεις 30% στα μερίσματα των δημοσίων υπαλλήλων είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΒΟΜΒΑ από τη Γερμανία ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΠΑΣΤΑΡΟΥ – Αποκάλυψη! Η απροθυμία της προηγούμενης κυβέρνησης για πάταξη της φοροδιαφυγής – ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ 5.500.000 ΣΤΗ «ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ» - Απασφάλισε (!!!) ο Ερβέ Φαλτσιανί χθες το βράδυ στον Alpha: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ----Εξεταστική για τη συμφορά του PSI ζήτησε ο Π. Καμμένος----Επτά ώρες σε άλλον πλανήτη – Υπεράνω της πατρίδας το κομματικό συμφέρον----ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ – Ληστές-κτήνη σκότωσαν γιαγιά----ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ----ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ότι θέλει ο Ερντογάν----Πώς την… έστησαν στον Φλαμπουράκη για να δείξουν ότι «κλέβει ρεύμα»----Σεξ για ένα σάντουιτς! Λιβελογράφημα κατά της Ελλάδας στους Times του Λονδίνου.

ΕΘΝΟΣ: ΨΑΛΙΔΙ 30% ΣΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ των δημοσίων υπαλλήλων – ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 280.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ----ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο  νευρικοί… …όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους----ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΑΡΠΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ----Σε λιγότερα χέρια περνάει η αγροτική γη – ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΓΡΟΤΕΣ----1.500 ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ----ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ DIA – «Τεράστιο λάθος που εξοντώσαμε Σαντάμ και Καντάφι».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πότε & πώς θα βγείτε σε σύνταξη με τα νέα όρια ηλικίας – ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ 3,5 ΕΚΑΤ. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ----Σούπερ «δώρα» στην Τουρκία – ΧΡΗΜΑ, ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΙΑΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ----ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΟΙ ΟΤΑ----ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ «ΣΚΟΡΠΙΣΕ» ΔΙΧΑΣΜΟ – ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΠΡΩΘΥΟΥΡΓΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΨΗΦΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΙΤΚΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ----ΣΠΑΕΙ ΡΕΚΟΡ ΜΕ 11Χ11 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΛΙ… ΤΡΑΓΩΔΙΑ Ο ΠΑΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Το Βερολίνο χρυσώνει την Άγκυρα – ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΡΟΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ – ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ----Παλεύει για τις κύριες, χάνει τις επικουρικές – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ----ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ – Το μπες-βγες του μεταβατικού, η κόντρα Τσίπρας-Φώφης----ΤΑΜΕΙΟ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ – Με τα λεφτά των ασφαλισμένων----Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ – Για μπίζνες στην Τεχεράνη----ΠΩΛΗΣΗ ΟΛΠ – Η πρόταση του ΥΝΑ προς το ΤΑΙΠΕΔ----ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 2,7 ΕΚΑΤ. – Αναπάντητα ερωτήματα.

ΤΑ ΝΕΑ: Όταν ο Τσίπρας άναψε τσιγάρο – Οι βαριές κουβέντες στο Προεδρικό που σκότωσαν τη συναίνεση – Η σκληρή στάση της αντιπολίτευσης και οι απειλές Καμμένου----ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ – ΑΥΤΟΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ----ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΕ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Μοναδικός του αντίπαλος τα ρεκόρ.

ESPRESSO: ΜΕΤΑΛΛΙΟ που νικάει ασθένειες – Ο διάσημος γλύπτης Takis δημιούργησε μαγνήτη με θεραπευτικές ιδιότητες – Ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα δηλώνουν αυτοί που το έχουν δοκιμάσει----Σοκ με πανέμορφη βουλευτίνα του Πούτιν----Νέα παραμύθια για τις «πόρνες της τυρόπιτας»----ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΖΕΣ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ----Σάλος με το… μπιπ της Ματσούκα----ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΕ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΥ.