X

Με όλες τις τιμές η γιορτή του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Πάτρα. Τα μηνύματα των πολιτικών που έδωσαν το "παρών".

Ant1news

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Πάτρα που τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Ανδρέα.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την λιτάνευση της Τιμίας Κάρας και της Ιερής Εικόνας του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Παρών στις εκδηλώσεις ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος αλλά και πλήθος πολιτικών από όλα τα κόμματα. Ο κ. Παυλόπουλος σε δηλώσεις του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αλληλεγγύη και στην κοινωνική δικαιοσύνη.

Όπως ανέφερε ο Προκόπης Παυλόπουλος, «από αυτόν εδώ τον τόπο, όπου άθλησε και μαρτύρησε υπέρ Χριστού, το κήρυγμα του Αγίου Ανδρέου αναβλύζει πάντα, και κυρίως στις μέρες μας, επίκαιρο για την Ελλάδα μας και τον λαό μας, αλλά και για ολόκληρη την χριστιανοσύνη: Αγάπη στον συνάνθρωπο, αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη». 


Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η αναπληρώτρια Υπουργός, Σία Αναγνωστοπούλου, ενώ παρούσα ήταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας και Αδωνις Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, καθώς και πολλοί ακόμα επίσημοι.

 

 

 

Δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου

Γεννηματά: Η Ελλάδα χρειάζεται ομοψυχία

Τζιτζικώστας: Οι Έλληνες ενωμένοι θα βγούμε από την κρίση

Άδωνις: Ο κ. Τσίπρας πολέμησε την συναίνεση