X

Γαμήλιο ταξίδι στην Καραϊβική για Βεργκάρα-Μαντζιανέλλο

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε το νιόπαντρο ζευγάρι και μας έκανε να σκάσουμε… από τη ζήλια μας!

Ant1news

 

Ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ενώθηκαν, στις 22 Νοεμβρίου, η Σοφία Βεργκάρα και ο εκλεκτός της καρδιάς της... Τζο Μαντζιανέλλο. Ήταν ένας γάμος που τα είχε όλα. Λάμψη, συγκίνηση, εκλεκτούς καλεσμένους και τους νεόνυμφους πραγματικά να λάμπουν από χαρά και ευτυχία τόσο κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, όσο και στο γαμήλιο πάρτι, όπου το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το «ταξίδι» της κοινής τους ζωής μόλις ξεκίνησε και οι νεόνυμφοι γιορτάζουν τον έρωτά τους σε ένα πολυτελές θέρετρο στα νησιά Τερκς και Κέικος στην Καραϊβική. Η εκρηκτική Λατίνα και ο Αμερικανός ηθοποιός φυσικά δεν παρέλειψαν να μοιραστούν τη χαρά τους με φίλους  και θαυμαστές ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram.

Η Σοφία Βεργκάρα συγκεκριμένα στη selfie με τον Τζο Μαντζιανέλλο σχολίασε: «Δε θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό το μέρος» τη στιγμή που ο Joe έγραψε: «Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω το RealRobertEarl για τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου»!

Μετά από όλα αυτά οι θαυμαστές τους και οι φίλοι τους ανυπομονούν να δουν ακόμα περισσότερες στιγμές τους από το γαμήλιο ταξίδι.

Δείτε τις μαγικές εικόνες…