X

Μητρόπουλος: Είμαι στο στόχαστρο μια σκευωρίας

Καταγγέλλει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για μεθόδευση αθλιοτήτων σε βάρος του. Θα περάσουν πάνω από το πτώμα μου για να εφαρμόσουν το μνημόνιο, τόνισε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Ant1news

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αλέξης Μητρόπουλος, μια μέρα μετά την ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον του η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ελένη Τουλουπάκη, για τα κακουργήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος  χρήματος.

Ο κ. Μητρόπουλος υποστήριξε ότι αποτελεί στόχο σκευωρίας την οποία απέδωσε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι μεθοδεύει αθλιότητες εναντίον του γιατί το μόνο που κάνει είναι να λέει την αλήθεια στο λαό για την προδοσία του τρίτου μνημονίου.

«Τα θέματα είναι γνωστά και θα τα αποκαλύψω και βεβαίως θα κάνω και μια συνέντευξη τη Δευτέρα ή την Τρίτη για να δει και ο κόσμος ότι μέσα από μια πολιτική σκληρή αντιμετώπιση που έκανα στο Βατερλό των διαπραγματεύσεων έτυχα κι εγώ μιας σκληρής αλητήριας αντιμετώπισης.

Προσπαθώ να εντοπίσω το κέντρο αλλά θεωρώ ότι την ημέρα που απεκάλυψα ότι κάποιοι φάκελοι που μου ήρθαν τους έστειλα στο Μαξίμου για τον κ. Φλαμπουράρη και τον κ. Σταθάκη ως μέλος της επιτροπής πόθεν έσχες, αμέσως οι εισαγγελείς ζήτησαν την άρση της ασυλίας μου δύο μέρες πριν συγκροτηθούν τα ψηφοδέλτια.

Υπό αυτήν την έννοια θεωρώ ότι βρίσκομαι στο στόχαστρο μιας απαξίωσης και σπίλωσης. Θα τα αποκαλύψω αυτά και στη Δικαιοσύνη. Δεν περίμενα μία ηγεσία την οποία στήριξα και έφυγα για να μην εφαρμόσω μνημόνιο από το ΠΑΣΟΚ, να εφαρμόσω το τριπλό μνημόνιο τώρα και να τύχω αυτής της σκληρής αντιμετώπισης. Θα αποδείξω ότι όλα τα ζητήματα είναι μια σκευωρία» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Μητρόπουλος.

Ερωτηθείς για τη σημερινή κρίσιμη ψήφιση του προϋπολογισμού δήλωσε πως, «αν σήμερα ψηφιστεί  ο προϋπολογισμός το έγκλημα κατά των συνταξιούχων θα έχει εκτελεστεί. Θα περάσουν πάνω από το πτώμα μου, αλλά αυτό το μνημόνιο σε βάρος αυτού του περήφανου λαού δεν θα καταφέρουν να το περάσουν».