X

Το τελευταίο γυμνό μοντέλο στην ιστορία του Playboy (βίντεο)

Τέλος εποχής για το πιο γνωστό αντρικό περιοδικό που 62 χρόνια μετά την Μονρό, θα… γδύσει -για τελευταία φορά- μια καλλονή.

Ant1news

Όπως είναι γνωστό το πιο διάσημο αντρικό περιοδικό στον κόσμο το Playboy αλλάζει σελίδα… και κόβει από τις σελίδες του τις γυμνές φωτογραφήσεις.

Μάλιστα στο τελευταίο «γυμνό» του τεύχος θα φιλοξενήσει στο εξώφυλλο του ένα πραγματικό sex symbol  την Πάμελα Αντερσον.

Τώρα λοιπόν το Playboy αποκαλύπτει και το «κουνελάκι» που θα φωτογραφηθεί γυμνό για τα μάτια των αναγνωστών του σε αυτή την τελευταία έκδοση.

Ο λόγος για την εκ Γεωργίας ορμώμενη Κρίστι Γκάρετ, η οποία θα έχει αυτή την εξαιρετική τιμή. Η Κρίστι μας συστήνεται δηλώνοντας διεθνές μοντέλο που μιλάει με άνεση έξι γλώσσες και επιθυμία της είναι να εγκατασταθεί κάποια στιγμη στην Αμερική και ειδικά στο Λος Άντζελες.

 

«Είμαι πολύ περήφανη που θα είμαι στο Playboy» δήλωσε στο New York Daily News «Το να είμαι η τελευταία γυμνή Playmate με κάνει να θέλω να κλάψω από χαρά και νοιώθω μέσα μου πολύ ευτυχισμένη».

 

Η Μις Φεβρουάριος 2016 είναι 26 ετών και μεγάλωσε στη Νότια Ρωσία. Εκτός από την κεντρική φωτογραφία, θα πρωταγωνιστήσει σε άλλες 12 σελίδες του περιοδικού του Χιου Χέφνερ.

Το πρώτο μοντέλο που πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού ήταν η Μέριλιν τον Δεκέμβριο του 1953, ενώ η πρώτη φορά που δημοσιεύτηκε η μεγάλη ένθετη φωτο ήταν το 1956 με την ηθοποιό Μάριαν Στάφορντ.