X

Homeland: Ο διευθυντής της CIA στη Λέσβο!

Ο Μάντι Πάτινκιν βρέθηκε στην Ελλάδα μαζί με μέλη διεθνής οργάνωσης και στάθηκε στο πλευρό των προσφύγων.

Ant1news

Ο Μάντι Πάτινκιν είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς ηθοποιούς της αμερικανικής τηλεόρασης και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για τους ρόλους που ερμηνεύει Criminal Minds και το Homland.

Η παρουσία του στη Μυτιλήνη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μέρος του ρόλου του στο κατασκοπικό θρίλερ Homeland, αλλά στην πραγματικότητα βρέθηκε εκεί μαζί με μέλη της οργάνωσης International Rescue Committee, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πρόσφυγες.

Ο Πάτινκιν εμφανίζεται σε ένα βίντεο να περιμένει μια βάρκα προσφύγων να πλησιάσει στην ακτή, να τρέχει και να παίρνει ένα παιδάκι αγκαλιά και να το βγάζει στην ξηρά και στη συνέχεια να βοηθά κι άλλους πρόσφυγες να αποβιβαστούν.

Ο Πάτινκιν με ζωγραφισμένη την απορία στο πρόσωπο του δήλωσε, «απλά δεν το καταλαβαίνω. Δεν μπορώ πως αφήνουν να συμβαίνει αυτό σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορώ να καταλάβω πως όταν θαυμάσιοι άνθρωποι όπως οι Έλληνες, φέρνουν αυτούς τους ανθρώπους εδώ και τους βοηθούν , δεν μπορώ να καταλάβω πώς τόσοι πολλοί άνθρωποι σε τόσες πολλές χώρες μπορούν να φοβούνται αυτούς τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει τόσο πολύ.

 

Που έχουν τόσο πολύ ανάγκη, που είναι σε απόγνωση και το μόνο που ζητούν είναι ελευθερία, δικαιοσύνη. Απλά καλωσορίστε τους. Αφού ρίσκαραν τη ζωή τους σε αυτές τις συνθήκες δώστε τους μια ευκαιρία. Για όνομα του Θεού, βοηθήστε τους».

Η συγκεκριμένη σκηνή ή έστω πλάνα από αυτή θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στα γυρίσματα της σειράς που στον έκτο κύκλο της έχει ως βάση της τις τρομοκρατικές ενέργειες του ISIS και την είσοδο ακραίων στοιχείων στην Ευρώπη μαζί με τους αληθινούς πρόσφυγες.