X

Επίσημη πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε την τελευταία του συνομιλία με τον Μηνά Χατζησάββα, ο οποίος συμμετείχε στην ταινία  του "Ένας άλλος κόσμος".

Ant1news

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφιέρωσε την avant premiere της ταινίας του «Ένας άλλος κόσμος», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου στα Village Cinemas στο «The Mall Athens», στον Μηνά Χατζησάββα που πρωταγωνιστεί στην ταινία αλλά δεν πρόλαβε να την δει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο δημιουργός της ταινίας, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον καταξιωμένο ηθοποιό, λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή.

«Πριν από δύο εβδομάδες μου έλεγε "Πώς είναι; Πώς είναι; Θέλω να δω υλικό, δείξε μου!" και του έλεγα "Περίμενε, τώρα έρχεται η πρεμιέρα, σε 15 μέρες. Μην έρθεις στο μοντάζ, καλύτερα να την δεις στην πρεμιέρα", γιατί ήθελα πραγματικά να το δει τελειωμένο. Έχει δώσει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας! Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι πραγματικά να σεβαστώ την αξιοπρέπεια, το ταλέντο του και να του αφιερώσω τη βραδιά αυτή», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Φωτογραφίες από την πρεμιέρα της ταινίας