X

Ένταση μεταξύ μεταναστών στο κλειστό του Ταε κβον ντο

Συνεχείς οι εντάσεις μεταξύ μεταναστών. Σκληραίνει η κόντρα μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα  και των Δημάρχων των νοτίων προαστίων.

Ant1news

Μικρή ένταση προκλήθηκε τα ξημερώματα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο κλειστό στάδιο του Ταε κβον ντο, όπου φιλοξενούνται μετανάστες.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ένας Μαροκινός επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με ομοεθνείς του, ο μετανάστης βρέθηκε εκτός εαυτού, χωρίς να είναι σε θέση να αιτιολογήσουν τι προκάλεσε την έξαρση στη συμπεριφορά του.

Όπως ανέφερε ο φύλακας της εγκατάστασης, είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ των λαθρομεταναστών. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, έγινε επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στο σημείο και ο Μαροκινός οδηγήθηκε με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Εν τω μεταξύ, σκληραίνει η κόντρα μεταξύ του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα  και των Δημάρχων των νοτίων προαστίων με αφορμή τα σχέδια της Κυβέρνησης για δημιουργία μεγάλης δομής για τους πρόσφυγες στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού αλλά και τη μεταφορά των μεταναστών από την Ειδομένη στο κλειστό του ταε κβο ντο, στο Παλαιό Φάληρο

Ένταση μεταξύ μεταναστών είχε δημιουργηθεί και την Πέμπτη το βράδυ, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.