X

“Πλημμύρισε” η Ερμού με κόσμο (φωτο)

Μικροί και μεγάλοι εκμεταλλεύτηκαν τον ήλιο και βγήκαν για ψώνια, δυο Κυριακές πριν τα Χριστούγεννα.

Ant1news

Mε ηλιόλουστο καιρό και εορταστική διάθεση χιλιάδες Αθηναίοι απόλαυσαν την βόλτα τους στους δρόμους της Αθήνας, όπου σήμερα Κυριακή λειτούργησαν τα εμπορικά καταστήματα ,καθώς από χθες ισχύει το εορταστικό ωράριο.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στην οδό Ερμού και στους διπλανούς δρόμους, εκμεταλλευόμενοι τις καλές καιρικές συνθήκες, ορισμένοι για να κάνουν έρευνα αγοράς και άλλοι για να ψωνίσουν.

Οι βιτρίνες στολίστηκαν στο κλίμα των ημερών και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα φόρεσαν ένα πλατύ χαμόγελο για να υποδεχθούν τους πελάτες στο Κέντρο της Αθήνας σε μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τονωθεί η αγορά.

 

Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά και τις επόμενες δύο Κυριακές, στις 20 και στις 27 Δεκεμβρίου από τις 11 μέχρι 18 το απόγευμα. Τι καθημερινές θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

 

Η Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων πραγματοποίησε 24ωρη απεργία και τα μέλη της συγκεντρώθηκαν στην οδό Ερμού ενώ το μεσημέρι προχώρησαν σε πορεία ενάντια στην λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, ανάλογες κινητοποιήσεις έγιναν και στη Θεσσαλονίκη.