X

Άφαντος ο υπερτυχερός του τζόκερ

Έντονη η φημολογία για το ποιος είναι ο άνθρωπος που κέρδισε τα 15,5 εκατομμύρια ευρώ. Τι λέει ο ΟΠΑΠ.

Ant1news

Άφαντος παραμένει ο άνθρωπος του οποίου η ζωή άλλαξε ριζικά από την περασμένη Κυριακή όταν κέρδισε τα 15,5 εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του τζόκερ.

Από εκείνη την ημέρα όλοι ψάχνουν να μάθουν ποιος είναι ο υπερτυχερός ο οποίος με μόλις 2,5 ευρώ κέρδισε αυτό το αστρονομικό ποσό.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε από το βράδυ της Κυριακής ήταν έντονη κυρίως στα Βραχνέικα Αχαίας, όπου κατατέθηκε το «χρυσό» δελτίο. Κάποιοι μίλησαν για μια γυναίκα, επιχειρηματία της περιοχής και άλλοι για έναν κάτοικο της Αθήνας,  που σταμάτησε τυχαία για να προλάβει την κλήρωση και αγόρασε το δελτίο από το συγκεκριμένο πρακτορείο.

Σήμερα η ιδιοκτήρια του πρακτορείου που παίχτηκε το τυχερό δελτίο, ανέφερε πως ενημερώθηκε ότι ο τυχερός, ένας άνδρας περίπου 35 χρόνων, ο οποίος δεν είναι κάτοικος της περιοχής, εμφανίστηκε στα κεντρικά του ΟΠΑΠ στην Αθήνα, ως κάτοχος του δελτίου που κερδίζει τα 15,5 εκατομμύρια ευρώ.

Από τον ΟΠΑΠ, ωστόσο, η επίσημη ενημέρωση είναι ότι ουδείς έχει εμφανιστεί είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω δικηγόρου στα γραφεία του Οργανισμού, για να ζητήσει τα χρήματα και ως εκ τούτου το μυστήριο γύρω από το ποιος είναι ο υπερτυχερός, παραμένει…