X

Στην Αθήνα σήμερα ο Μαχμούντ Αμπάς

Ο πρόεδρος της Παλαιστίνης θα έχει συναντήσεις με Τσίπρα, Παυλόπουλο και Ιερώνυμο, ενώ την Τρίτη θα απευθυνθεί στους έλληνες βουλευτές από το βήμα της Βουλής.

Ant1news

Στην Αθήνα φτάνει σήμερα το απόγευμα ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς. Τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο κ. Αμπάς θα είναι παρών την Τρίτη στην ελληνική βουλή, κατά την ανάγνωση από τον Νίκο Βούτση του κειμένου ειδικής απόφασης, με το οποίο καλείται η ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος.

Το τετ α τετ του προέδρου της Παλαιστίνης με τον πρωθυπουργό θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 14:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στη συνέχεια είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου. Νωρίτερα, στις 12:00, ο Μαχμούντ Αμπάς θα παραβρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο και θα συναντηθεί με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Την Τρίτη, ο πρόεδρος της Παλαιστίνης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και στη συνέχεια, θα απευθυνθεί από το βήμα της Βουλής στους Έλληνες βουλευτές.

Ακόμη, ο Μαχμούντ Αμπάς, προτού αναχωρήσει από τη χώρα μας, θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.