X

Ταψιά με γεμιστά έξω από το Υπουργείο Εργασίας!

Τρίτεκνοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο για να διαμαρτυρηθούν.

Ant1news

Με μία συμβολική κίνηση - απάντηση στις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Θεανώς Φωτίου, τρίτεκνοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές στα επιδόματά τους.

Οι τρίτεκνοι, με αφορμή την απαίτηση της τρόικας να περικοπούν τα επιδόματα κατά 900 εκατομμύρια ευρώ, συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Εργασίας ζητώντας να μην γίνουν οι περικοπές και να εξομοιωθούν με τους πολύτεκνους.

Τα μέλη του Συλλόγου, έστησαν και πάγκους έξω από το κτίριο όπου τοποθέτησαν ταψιά με γεμιστά, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην περιβόητη δήλωσης της κας Φωτίου, τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι «με τα γεμιστά χορταίνει μια ολόκληρη οικογένεια».

 

 

«Τα επιδόματα των τριτέκνων είναι μια κατάκτηση της Ευρώπης και δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να θυσιάζει τα πάντα για το μνημόνιο του» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της για το θέμα η Ενωση Κεντρώων.

«Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να βρεθούν χρήματα τους οποίους έχει αναφέρει αναλυτικά και κοστολογημένα η Ένωση Κεντρώων και όχι όλα τα μέτρα να είναι εις βάρος των φτωχών και δυστυχισμένων ανθρώπων αυτής της χώρας»  προστίθεται στην ανακοίνωση.