X

“Γκολ στη Φτώχεια” 2015

Για 6η συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται το ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης και ενημέρωσης στο οποίο συμμετέχει η ποδοσφαιρική ομάδα του Ομίλου ΑΝΤ1.

Ant1news

Το ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά γκολ «Γκολ στη Φτώχεια» που συνδιοργανώνουν το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία» και η Ελληνική Ποδοσφαιρική ομάδα Αστέγων, οι ποδοσφαιρικές ΑΝΤ1,  ΒΗΜΑ FM-ΝΕΑ και η ομάδα των Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 12:00 μμ στο Δημοτικό Στάδιο Άνω Λιοσίων «Γιάννης Παθιακάκης».

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξάγεται με στόχο την ενίσχυση της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομάδα Αστέγων χαρακτήρισε ως «Σύμβολο Ελπίδας» σε ντοκιμαντέρ που της αφιέρωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ενώ συμπεριελήφθη στις τρεις κορυφαίες κοινωνικές πρωτοβουλίες του πλανήτη, για τους τρόπους με τους οποίους αξιοποιεί το ποδόσφαιρο ως κοινωνικό εργαλείο.

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, οι ομάδες θα παραταχθούν στο γήπεδο με μόνο μία αποστολή! Να φορτώσουν με γκολ τα δίχτυα του κοινωνικού αποκλεισμού και να στείλουν το μήνυμα κατά της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού, του ρατσισμού και των εξαρτήσεων.

Για όσους ενδιαφέρονται να βρεθούν στον αγώνα ποδοσφαίρου, δεν έχει οριστεί τιμή εισιτηρίου, αλλά θα υπάρχουν ειδικά κουτιά στην είσοδο του γηπέδου, όπου ο καθένας θα μπορεί να καταθέσει την όποια προσφορά του καθώς επίσης και υλικό για τους άστεγους, όπως είδη ρουχισμού, κουβέρτες κ.α.

Τα έσοδα από τον αγώνα καθώς και τα υλικά αγαθά που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση της καμπάνιας «Γκολ στην Φτώχεια».