X

Πυρ ομαδόν κατά Καμμένου για τα περί στράτευσης των γυναικών

Στο «στόχαστρο» του ΠΑΣΟΚ και της Ένωσης Κεντρώων ο Υπουργός Άμυνας που δέχθηκε «βολές» και από το Ποτάμι. «Όπλισε» και ο Παπαδημούλης.

Ant1news


ΠΑΣΟΚ και  Ένωση Κεντρώων «πυροβολούν» τον Πάνο Καμμένο για τις δηλώσεις του περί ίδρυσης στρατιωτικών λυκείων και υποχρεωτικής στράτευσης των γυναικών που διεκδικούν θέση στα Σώματα Ασφαλείας. Ο υπουργός Άμυνας δέχθηκε, όμως, και "φίλια" πυρά.  

«Αριστερή κυβέρνηση με ακροδεξιούς δεν γίνεται» 

«Το νέο παραλήρημα του κ. Καμμένου περί ίδρυσης στρατιωτικών λυκείων και υποχρεωτικής στράτευσης των γυναικών που δίνουν εξετάσεις για τα Σώματα Ασφαλείας, δεν μας εκπλήσσει. Αυτοί είναι οι ΑΝΕΛ. Ακροδεξιοί φανατικοί, ομοφοβικοί», τονίζει το ΠΑΣΟΚ. 

«Εμείς έχουμε ήδη καταδικάσει αυτό που εκφράζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως εξακολουθεί να τους καλύπτει και να τους εναγκαλίζεται, για την καρέκλα, για την εξουσία. Χωρίς αρχές και αξίες. Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν. Αλλά αριστερή κυβέρνηση με ακροδεξιούς δεν γίνεται. Φαίνεται ότι κάποιοι νέρωσαν παρά πολύ το κρασί τους», συμπληρώνει το ΠΑΣΟΚ και με σκωπτική διάθεση συνιστά στον κ. Τσίπρα «όταν πάει στους Podemos η στην πορτογαλική αριστερά, να μη συνοδεύεται από τον κ. Καμμένο. Μην πάθουν και σοκ οι άνθρωποι». 

«Όψιμο το ενδιαφερον του ΠΑΣΟΚ για τον Τσίπρα»

"Το όψιμο ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ για τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, τον οποίο μέχρι πρότινος έβριζε και κατηγορούσε εκπλήσσει. Τώρα θέλει να τον προστατεύσει από την “κακή” παρέα του Πάνου Καμμένου και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων", απάντησε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.   

"Μετά την πολύχρονη καταστροφική διακυβέρνηση της πατρίδος μας τώρα επιδίδεται στο καινούριο σπορ των ανέξοδων συμβουλών. Κυρία Γεννηματά, συνεχίστε παρέα με τον κ. Βενιζέλο, πλέον κανείς δεν σας λαμβάνει υπ’ όψιν", πρόσθεσε η κ. Χρυσοβελώνη.

«Δεν είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση»

«Να ανακαλέσει τις αποφάσεις του» καλεί τον υπουργό Άμυνας η Ένωση Κεντρώων, υπογραμμίζοντας πως «οι συγκεκριμένες σκέψεις εφαρμόζονται σε χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και επομένως δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το πνεύμα του».

«Όπλισε» και ο Παπαδημούλης

«Η χώρα χρειάζεται ανάπτυξη και όχι άλλη στρατιωτικοποίηση. Η πρόταση να “ντυθούν στο χακί” γυναίκες και μαθητές δεν είναι κυβερνητική πολιτική», έγραψε στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

 

Τις πρώτες… «βολές» εναντίον του Πάνου Καμμένου έριξε το Σάββατο το Ποτάμι εκτιμώντας ότι «ο υπουργός Άμυνας γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος».