X

Κηδεύεται σήμερα η Βάσω Μεϊμαράκη – Το συγκινητικό μήνυμα του αδερφού της

Με δυο λόγια και μια φωτογραφία ο Βαγγέλης Μειμαράκης αποχειρέτησε μέσω Facebook την αγαπημένη του αδερφή.

Ant1news

Στις 11 το πρωί  θα γίνει στο νεκροταφείο Ζωγράφου η κηδεία της αδελφής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Βάσως Μεϊμαράκη που πέθανε το Σάββατο μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με ανάρτησή του στο Facebook, αποχαιρέτησε την αδερφή του, Βάσω,που έχασε την μάχη με τον καρκίνο το Σάββατο.

“Θα είσαι πάντα στη σκέψη μου και στην καρδιά μου…”, ήταν το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος “πόσταρε” και την παρακάτω φωτογραφία της αδερφής του.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης περνά δύσκολες ώρες, καθώς τα δυο αδέλφια είχαν ιδιαίτερα στενή σχέση και η Βάσω Μεϊμαράκη υπήρξε από τους στενότερους συνεργάτες του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. 

 

Τα συλλυπητήρια τους στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη εξέφρασαν τηλεφωνικά τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όσο και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τα θερμά του συλλυπητήρια εκ μέρους και του κόμματος, εξέφρασε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ενώ μέσω Twitter συλλυπήθηκαν στον κ. Μεϊμαράκη ο συνυποψήφιος του, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πρώην υποψήφιοι για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον θάνατο της αδελφής του Βάσως Μεϊμαράκη απέστειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουν "τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον αδόκητο χαμό της προσφιλούς του αδελφής, Βάσως Μεϊμαράκη, και στους οικείους της".

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ανέβασε το εξής μήνυμα στο twitter: «Μεγαλώσαμε μαζί στο ίδιο σχολείο. Αστέρι ανάμεσά μας η Βάσω. Τώρα πήγε εκεί ψηλά. Συλλυπητήρια Βαγγέλη. Πρέπει να αντέξεις».