X

Γεωργιάδης: Συμφωνώ με τις “δεξιές” προτάσεις Καμμένου

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν οι δηλώσεις Καμμένου με τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ. Μήνυμα ενότητας για τη ΝΔ από τον Άδωνι. Τι είπε όμως για Στυλιανίδη και Γιακουμάτο

Ant1news

Έναν απρόσμενο σύμμαχο, στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη, βρήκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνής, Πάνος Καμμένος, σε ότι αφορά τις δηλώσεις του για την στράτευση των γυναικών, «είναι πολύ ωραίες δεξιές προτάσεις, Με τον ΣΥΡΙΖΑ όμως τι σχέση έχουν;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Φυσικά και συμφωνώ στην πρόταση», είπε ο βουλευτής της ΝΔ. «Εγώ δεξιός είμαι, Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ». Διευκρίνισε πάντως ότι δεν τον βρίσκει σύμφωνο η υποχρεωτική στράτευση των γυναικών αλλά συμφωνεί με την εθελοντική και τη δημιουργία στρατιωτικών Λυκείων.

Σε ότι αφορά τις εσωκομματικές διαδικασίες εν όψει του δευτέρου γύρου για την εκλογή προέδρου, εμφανίστηκε ενωτικός, «θα πρέπει να προσέξουμε αυτήν την προεκλογική περίοδο να μην βγάλουμε τα μάτια μας μεταξύ μας, γιατί θα τα βρούμε όλα μπροστά μας. Όποιος κερδίσει θα παμε όλοι μαζί του. Όλοι ΝΔ είμαστε, και θα είμαστε όλοι ΝΔ και μετά τη 10η Ιανουαρίου.»

Δεν παρέλειψε πάντως να επικρίνει τους, Στυλιανίδη και Γιακουμάτο οι οποίοι αποκάλεσαν νεοφιλελεύθερους τόσο τον ίδιο, όσο και τον διεκδικητή της προεδρίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ειδικά για τον κ. Στυλιανίδη υπογράμμισε,  «προετοιμάζεται για γραμματέας του κόμματος αν βγει ο κ Μεϊμαράκης και δεν επιτρέπεται να λέει τέτοια πράγματα.»

Ο βουλευτής σημείωσε ακόμη ότι ο κ. Γιακουμάτος δεν είναι δυνατόν να δηλώνει ότι ο ίδιος θέλει να επιστρέψει η χώρα στη δραχμή, όταν προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις ως υπουργός ακριβώς για να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ.

Σε άλλα σημεία της συνέντευξης του ο κ. Γεωργιάδης παρατήρησε ότι η ΝΔ δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει το ασφαλιστικό και ότι, «ο Τσίπρας κάνει φλερτ στον Λεβέντη για να έχει έτοιμο μαξιλαράκι γιατί δεν αισθάνεται ασφαλής. Η αγάπη στον Λεβέντη δείχνει ανησυχία της κυβέρνησης».