X

“Γκολ στη φτώχεια” έβαλαν ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων

“H “Ένωση” και  η Εθνική Αστέγων έβαλαν γκολ (6-1) κατά της φτώχειας και κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού.

Ant1news


Η ΑΕΚ είχε την τιμή να φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ την -παγκόσμια πρωταθλήτρια- Εθνική Αστέγων, σ’  ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό καθώς η «νίκη » ήταν εξ αρχής δεδομένη και για τους δύο. Να στείλουν το μήνυμα της εναντίωσης στην αδιαφορία αλλά και της έμπρακτης ευαισθητοποίησης προς ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας. 

Κοινή ελπίδα των δύο ομάδων να γίνει όσο πιο σύντομα πραγματικότητα η ευχή του προπονητή των φιλοξενούμενων. Να μην έχει νόημα… ύπαρξης η Εθνική Αστέγων, και η ΑΕΚ να επιστρέψει στο δικό της σπίτι, στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Για την... «ιστορία» η ΑΕΚ επικράτησε 6-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Ανάκογλου (2),  Κορδέρο, Βάργκας, Γιαννούτσος και Φαγέ. Το γκολ , πάντως, που πανηγυρίστηκε στο ΟΑΚΑ ήταν της Εθνικής Αστέγων με το πέναλτι του Ταφίλη !

ΑΕΚ (Γκας Πογιέτ): Ντούνης (46' Βούρας), Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Άρθο (46' Τζανετόπουλος), Ντίντακ (46' Γιαννούτσος), Σιμόες (46' Μαρκοπουλιώτης) , Κορδέρο (46' Φαγιέ), Ανάκογλου, Γιόχανσον (46' Ανδρεοπουλος), Μπαρμπόσα (46' Γροντής), Βάργκας (46' Κρισάντους). 

Εθνική Αστέγων (Γιάννης Κώτσος): Ζαρίφης, Γουαταρά, Σίτσα (67' Σοσάρι), Ασημάκης, Ντανιούγκο, Παπαπαναγής (84' Καϊάφας), Αγγελής (65' Αλβάστ), Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μπέσου.