X

Blue Star Delos: Στο πρώτο πλοίο που έδεσε στον Πειραιά γεννήθηκε το πρώτο μωρό του 2016

Μέσα στο πρώτο πλοίο που έδεσε στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας γεννήθηκε το πρώτο μωρό του νέου έτους.

Ant1news

To επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Blue Star Delos" που εκτέλεσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Θήρα, Νάξο και Πάρο, ήταν το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε με την είσοδο του Νέου Έτους στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με βεγγαλικά και κορναρίσματα, το πλοίο "Delos" κατέπλευσε στο λιμάνι αποβιβάζοντας 219 επιβάτες, 23 ΙΧ αυτοκίνητα, 4 φορτηγά και 2 δίκυκλα.

Στον πλοίαρχο του "Delos" και το πλήρωμά του έδωσαν ευχές ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος.

 

 

 

Δεν έκανε μόνο ποδαρικό ως το πρώτο πλοίο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας το Blue Star Delos, αφού μέσα σε αυτό γεννήθηκε το πρώτο μωρό του 2016!

Μία έγκυος επιβάτιδα, που είχε επιβιβασθεί από το λιμάνι της Πάρου έφερε στις 0:01 στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η γυναίκα γέννησε με τη βοήθεια του πληρώματος.

Την χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της τελετής υποδοχής του πλοίου στον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου και στους υπόλοιπους Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος, ο Πλοίαρχος του BLUE STAR DELOS Cpt Κυριάκος Χωριανόπουλος.