X

Αυτό είναι το παιδί που άρπαξε ο 34χρονος αφού σκότωσε την σύζυγό του

Στη δημοσιότητα έδωσε τα στοιχεία του ανήλικου αγοριού "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο. Επιτακτική ανάγκη η άμεση εύρεσή του.

Ant1news

«Το χαμόγελο του Παιδιού» έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ανήλικου αγοριού που άρπαξε ο 34χρονος πατέρας του έπειτα από την άγρια δολοφονία της πρώην συζύγου του, στην Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο μικρός Φοίβος Λέσι, 4,5ετών απήχθη από τον πατέρα του κύριο Λέσι Τζέημς Κλωντ (ψευδώνυμο) αλβανικής καταγωγής, από την οικία του στην Ορμύλια Χαλκιδικής, στις 6 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα.

Ο ανήλικος Φοίβος είναι 4,5 ετών, έχει ύψος 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά σκούρα μάτια και μαύρα μαλλιά.

Ο πατέρας κύριος Τζέημς Λέσι είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,73 μέτρα, ζυγίζει 85 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά μάτια και καστανά σγουρά μαλλιά.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αρπαγής καθώς και της δολοφονίας της μητέρας του ανήλικου από τον πατέρα, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του.

Το γεγονός της αρπαγής του μικρού αγοριού από τον πατέρα του προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους συγγενείς, οι οποίοι ελπίζουν να βρεθεί και να επιστρέψει σύντομα κοντά τους.