X

Το “ύστατο χαίρε” στον Μάκη Ψωμιάδη

Φίλοι και συγγενείς συνόδεψαν τον Μάκη Ψωμιάδη, στην τελευταία του κατοικία, μεταξύ αυτών και πλήθος επωνύμων από τον χώρο του αθλητισμού.

Ant1news

Ο Μάκης Ψωμιάδης κηδεύτηκε σήμερα στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου παρουσία συγγενών, φίλων, αλλά και πολλών ανθρώπων από τον χώρο του αθλητισμού.

Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Μαδίτου στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς εκεί λειτουργούσε ο πατέρας του Ψωμιάδη.

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του, Σταύρος και Χριστίνα, αλλά και ο γαμπρός του Γιάννης Μπουρούσης. Μεταξύ των ανθρώπων από τον αθλητικό χώρο, παρόντες ήταν ο επικεφαλής του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο πρώην διεθνής σέντερ Νίκος Φιλίππου, ο Μανώλης Παπαμακάριος και ο πρώην μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης.

Στεφάνι στην κηδεία του έστειλαν τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η οικογένεια Γιαννακόπουλου, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Super League, Πατρίκ Κομνηνός, καθώς επίσης η ΠΑΕ Ξάνθη και η Καβάλα της οποίας υπήρξε μεγαλομέτοχος.

Μήνυμα στήριξης στην οικογένεια του εκλιπόντος έστειλε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, δια μέσω του ιερέα Γαβριήλ.