X

Στο “σφυρί” η έπαυλη του Playboy

Το αρχοντικό των 29 δωματίων του Χιου Χέφνερ ψάχνει νέο ιδιοκτήτη. Άγνωστοι οι λόγοι της πώλησής του. Τι λέει το γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση.

Ant1news

Ύστερα από αμέτρητα θρυλικά πάρτι επωνύμων και playmates, η έπαυλη του Playboy βγαίνει στο «σφυρί» έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η έπαυλη χτίστηκε το 1927 και αγοράστηκε από το Playboy το 1971 έναντι 1.1 εκατομμυρίων δολαρίων. Βρίσκεται στο Holmby Hills και διαλθέτει 29 δωμάτια, ένα κελάρι, μια τεράστια πισίνα, κινηματογράφο και γήπεδα τένις.

Κατά το παρελθόν έχει φιλοξενήσει κινηματογραφικές προβολές, εταιρικές δεξιώσεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί σε ταινίες, μουσικά βίντεο και τηλεοπτικές σειρές.

Η έπαυλη, στην οποία εξακολουθεί να ζει ο Χιου Χέφνερ, διαθέτει μέχρι και άδεια για ζωολογικό κήπο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας που την διαθέτει προς πώληση.

Η έπαυλη του Playboy ήταν ένα δημιουργικό κέντρο για τον Χέφνερ και ως κατοικία και ως χώρος εργασίας, για 40 χρόνια, και θα συνεχίσει να είναι μέχρι να πωληθεί, τονίζει η εταιρεία, χωρίς να διευκρινίζει τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να δοθεί προς πώληση.