X

Η απάντηση Παπακωνσταντίνου για τα “χαιρετίσματα στην εφορία”

Τι απαντά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στα όσα του προσάπτουν για αμοιβή του μέσω Βουλγαρίας; Ποιο τελικά το ποσό που πήρε για τη συναυλία του στην Ξάνθη.

Ant1news

Άγνοια δηλώνει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για τις κατηγορίες, περί απαίτησής του, από τον Δήμο Ξάνθης, να του καταβάλει 16.500 ευρώ σε νομικό πρόσωπο-εταιρεία στη Βουλγαρία.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο θέατρο Διάνα ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στην υπόθεση τονίζοντας ότι δεν είχε ιδέα και ότι ξέρει καλά να ξεχωρίζει το νόμιμο από το ηθικό.

«Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δημοσιογράφο με “Δ” που μου έβαλε ιδέες που δεν τις είχα. Η εταιρεία που συνεργάζομαι χρόνια και κάνω συναυλίες μαζί της, συνεργάστηκε με το πνευματικό κέντρο του Δήμου Ξάνθης και προχθές έμαθα ότι συνεργάζεται με μια βουλγάρικη εταιρεία. Εάν το ήξερα θα είχα αντιδράσει» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Παράλληλα, σημείωσε ότι όλες οι διαδικασίες ήταν νόμιμες και τυπικές. Όσο αφορά στις αμοιβές, προκάλεσε όποιον ενδιαφέρεται, να ερευνήσει, στην Εφορία Χολαργού, την αμοιβή που του έχει καταβληθεί.

«Δεν είμαι ανιχνευτής εταιρειών. Πάω την τελευταία στιγμή, γιατί έρχομαι από άλλη πόλη, τραγουδάω και φεύγω. Δεν είναι δυνατόν να ήξερα τι συμβαίνει, πώς έχουν βρει τα οικονομικά τους και λοιπά. Δεν ήξερα καν την εταιρεία αυτή, αγνοούσα και την ύπαρξή της στην υπόθεση. Προχθές το έμαθα» ανέφερε ο ίδιος, ενώ σχετικά με το ποσό που πήρε τελικά για τη συναυλία στην Ξάνθη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε: ότι έλαβε 8.000, ποσό που αφορά τη δουλειά 25 ανθρώπων.