X

Κοζάνη: Βρέθηκε θαμμένη στο χωράφι του άνδρα της

Λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης της 37χρονης μητέρας τριών παιδιών. Ομολόγησε ο άνδρας της. Γιατί την σκότωσε.

Ant1news

Σοκ προκαλεί η ομολογία του συζύγου της 37χρονης μητέρας τριών παιδιών, που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι της στην Κοζάνη, ότι εκείνος την δολοφόνησε και ύστερα έθαψε το άψυχο κορμί της σε ένα χωράφι ιδιοκτησίας του.

Στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν προέβαλε ως δικαιολογία το γεγονός ότι είχαν συχνά διαπληκτισμούς, αλλά και ότι κάποιοι τον είχαν πληροφορήσει ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς η 37χρονη τον απείλησε ότι θα έπαιρνε τα παιδιά τους και θα έφευγε για να μείνει μόνιμα στον Πειραιά, απ' όπου και κατάγεται και ότι εκείνος έφτασε στα όριά του.

Ο σύζυγος μέχρι πριν από λίγες ώρες ισχυριζόταν ότι δεν ξέρει τίποτα και εξέφραζε την αγωνία του για την τύχη της γυναίκας του.

 

«Τελευταία φορά που την είδα ήταν το Σάββατο, περίπου στις δέκα το βράδυ. Από όσο ξέρω είμαι ο τελευταίος που την είδε. Μου είπε ότι θα πάει για ποτό και δεν ξαναγύρισε» δήλωνε ο σύζυγος.

Τι δήλωνε ο πατέρας του δράστη

Στο ίδιο μοτίβο ήταν και οι δηλώσεις του πατέρα του, πεθερού του θύματος, ο οποίος πριν ομολογήσει ο γιος του το έγκλημα δήλωνε πως δεν πιστεύει πως της έχει συμβεί κάτι κακό.

 

Η Ανθή, η οποία ήταν μητέρα ενός 8χρονου αγοριού και δύο 6χρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από το περασμένο Σάββατο.

 

Σοκαρισμένος ο πατέρας της 37χρονης 

Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας του θύματος από την τραγική κατάληξη που είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης κόρης του.

O πατέρας Ανθής βρέθηκε στην Κοζάνη από την πρώτη στιγμή, για να βοηθήσει την αστυνομία στην αναζήτηση της κόρης του, ενώ διέμενε σε ξενοδοχείο μακριά από το συγγενικό περιβάλλον του γαμπρού.

 
Η άτυχη κόρη του είχε γνωρίσει τον σύζυγό της πριν από πολλά χρόνια, όταν ακόμη ήταν φοιτήτρια στην περιοχή της Κοζάνης.