X

Πλαστικές κούκλες σεξ ειδικά για παιδόφιλους!

Τι υποστηρίζει ο επικεφαλής της εταιρείας. Πώς σχολιάζει τις επιπτώσεις από το «προϊόν» ψυχολόγος.

Ant1news

Μία ιαπωνική εταιρεία κατασκευάζει πλαστικές κούκλες του σεξ ειδικά για παιδόφιλους, με τον επικεφαλής της να δηλώνει ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέψει επιθέσεις σε παιδιά.

Σε συνέντευξή του στο αμερικάνικο περιοδικό The Atlantic, ο Σιν Τακάγκι παρουσίασε τη νέα ανατομική πλαστική κούκλα σε σχήμα αγοριών ή κοριτσιών ηλικίας ακόμα και πέντε ετών, για πελάτες τους άνω δεκαετίας πελάτες της εταιρείας.

«Μπορούμε να δεχθούμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει κάποιος τα φετίχ του» δήλωσε και πρόσθεσε ότι  «βοηθάμε τους ανθρώπους να εκφράσουν τις επιθυμίες τους νόμιμα και ηθικά».

Προχώρησε όμως, παραπέρα, λέγοντας πως «δεν αξίζει να ζεις με καταπιεσμένες τις επιθυμίες σου».

Στην Ευρώπη υπάρχουν θεραπείες που συστήνονται για τους παιδόφιλους, μεταξύ αυτών η ψυχοθεραπεία, ακόμα και αυτή με τη χρήση φαρμάκων.

Ωστόσο, η κλινική Mayo διαπίστωσε ότι οι θεραπείες «δεν αλλάζουν τις βασικές σεξουαλικές ορέξεις των παιδόφιλων, για συνευρέσεις με παιδιά».

Ο Τακάγκι πιστεύει ότι δημιούργησε την κούκλα που απευθύνεται κυρίως σε μοναχικούς άνδρες, «γλιτώνοντας τα παιδιά από σεξουαλικές κακοποιήσεις».

«Συχνά λαμβάνω γράμματα με ευχαριστίες, από τους πελάτες, στα οποία γράφουν ‘σ’ευχαριστώ για την κούκλα, με απέτρεψε από το να διενεργήσω έγκλημα’» λέει ο επικεφαλής της εταιρείας στη συνέντευξή του και συνεχίζει:

«Ακούω λόγια ακόμα και από γιατρούς, δασκάλους και διασημότητες».

Ο Μάικλ Σέτο, ψυχολόγος και σεξολόγος του Πανεπιστημίου του Τορόντο, αναφέρει ότι υπάρχουν δύο τύποι παιδόφιλων. «Για κάποιους παιδόφιλους οι κούκλες του σεξ μπορεί και να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους, μειώνοντας τις επιθέσεις στα παιδιά και την παιδική πορνογραφία με αληθινά παιδιά. Για άλλους όμως, πρόκειται απλώς για υποκατάστατα που θα τους προκαλέσουν σύγχυση».