X

Χήρεψε η Σελίν Ντιόν

Πέθανε ο επί 21 χρόνια σύζυγός της, Ρενέ Αντζελίλ, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Ant1news

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών, ο Ρενέ Αντζελίλ, σύζυγος της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας, Σελίν Ντιόν, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Με μία λιτή ανακοίνωση στην προσωπική της ιστοσελίδα, στην οποία ζητά να γίνει σεβαστό το πένθος της, η 48χρονη Καναδή τραγουδίστρια έκανε γνωστό το χαμό του πολυαγαπημένου της συζύγου, για τον οποίο είχε αφήσει την καριέρα της προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του στη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του.

Ο Ρενέ Αντζελίλ ήταν ο άνθρωπος που “ανακάλυψε” τη Σελίν Ντιόν, όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών και την οδήγησε, ως μάνατζερ, σε μία διεθνή καριέρα.

 

Παντρεύτηκαν σε μία αστραφτερή τελετή στο Μόντρεαλ το 1994 και απέκτησαν τρεις γιους, τον Ρενέ-Τσαρλς (14 ετών σήμερα) και τους δίδυμους Νέλσον και Έντι (5 ετών σήμερα).

 

Ο Αντζελίλ διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα το 1999. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και η ίδια η Σελίν Ντιόν είχε αποκαλύψει ότι τον τάιζε με σωληνάκι τρεις φορές την ημέρα.

 

Τα συλλυπητήριά του στη Σελίν Ντιόν για το χαμό του συζύγου της εξέφρασε ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζαστίν Τριντό, ενώ στο Μόντρεαλ οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες σε ένδειξη πένθους.