X

Η Σελίν Ντιόν “αποχαιρετά” τον σύζυγό της στην εκκλησία που παντρεύτηκαν

Στο Μόντρεαλ, στην εκκλησία όπου είχαν παντρευτεί πριν 21 χρόνια, θα κηδέψει η Σελίν Ντιόν τον αγαπημένο της σύζυγο Ρενέ Αντζελίλ.

Ant1news

Η εβδομάδα που πέρασε, ήταν ίσως η δυσκολότερη εβδομάδα της ζωής της, για την Σελίν Ντιόν. Η σπουδαία ερμηνεύτρια με διαφορά δύο ημερών αποχαιρέτησε σύζυγο και αδερφό.

Την Πέμπτη «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών, ο σύζυγος και πατέρας των τριών παιδιών της τραγουδίστριας Ρενέ Αντζελίλ και δύο ημέρες μετά το Σάββατο άφησε την τελευταία του πνοή, από την ίδια ασθένεια, ο μεγαλύτερος αδερφός της, σε ηλικία 59 ετών.

Οι δύο άνδρες έχασαν τη μάχη με τον καρκίνο και η Σελίν Ντιόν θα τους κηδεύσει την ίδια εβδομάδα. Τον Rene μάλιστα θα τον κηδεύσει στην εκκλησία που έζησε την απόλυτη ευτυχία, πριν 21 χρόνια. Εκεί, όπου πραγματοποιήθηκε η παραμυθένια τελετή του γάμου της.

 

 

Στη Notre Dame Basilica του Μόντρεαλ, στον Καναδά, λοιπόν θα παιχτούν οι τίτλοι του τέλους γι’ αυτή τη σχέση ζωής. Το Δεκέμβριο του 1994, Σελίν και Ρενέ έδωσαν στον ίδιο χώρο, όρκους αιώνιας αγάπης και τους κράτησαν γιατί όπως φάνηκε μόνο ο θάνατος τους χώρισε.