X

Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές, καταιγίδες και χιόνια!

Σε ποιες περιοχές θα βρέξει και που θα χιονίσει. Πότε αναμένεται να εξασθενήσουν τα φαινόμενα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.

Ant1news

Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία σε όλη την χώρα. Αναμένονται Χιονοπτώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα ορεινά-ημιορεινά της Πελοποννήσου, της Στερεάς και της Θεσσαλίας.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής και νότιας χώρας. Βαθμιαία και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει μικρή άνοδο στα νότια.

Στην Αττική παρουσιάζονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά από τις βραδινές ώρες, θα εξασθενήσουν. 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλονίκης. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά από τις βραδινές ώρες, θα εξασθενήσουν.

Την Πέμπτη αναμένονται στα δυτικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και στα νοτιοανατολικά καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. 

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ΕΔΩ!