X

Βόμβα Μιχελογιαννάκη: Δεν ψηφίζω Αγροτικό και Ασφαλιστικό

Όποιος ψηφίσει αυτά τα μέτρα ούτε στο περίπτερο δεν θα μπορεί να πάει. Αιχμές για τους διορισμούς συγγενών. Χάσαμε το αξιακό μας πλεονέκτημα είπε ο Μιχελογιαννάκης.

Ant1news

Κεραυνούς κατά της κυβερνητικής πολιτικής σε σειρά ζητημάτων εξαπέλυσε ο βουλευτής Ηρακλείου, Γιάννης Μιχελογιάννακης, απειλώντας ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο και τα μέτρα για τους αγρότες αν δεν υπάρξουν δραματικές αλλαγές στα νομοσχέδια.

«Τριπλασιασμό των εισφορών του ΟΓΑ κι αυτά τα αστεία με τις εισφορές των επαγγελματιών εγώ δεν ψηφίζω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηρακλειώτης βουλευτής και άφησε αιχμές για τα κυβερνητικά στελέχη, «που φέρνουν τέτοια νομοσχέδια και υπολογίζουν με προχειρότητες και στοιχεία της πλάκας».

«Δεν είναι αυτοί υπουργοί εάν μας φέρνουν τέτοια πράγματα!» τόνισε ο κ.Μιχελογιαννάκης και …χαιρέτισε τον αγώνα των αγροτών και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Ράδιο Κρήτη».

«Δεν μπορούν να περάσουν τέτοια μέτρα για τους αγρότες και τους επαγγελματίες. Δεν είναι δυνατόν να βγάζει κάποιος 1000 ευρώ και να λέμε ότι θα του πάρουμε τα 800! Που στέκει αυτό;», συνέχισε εξαπολύοντας μύδρους ο κ. Μιχελογιαννάκης.

Από την άλλη ανέφερε ότι η τρόικα ζητά παράλογα πράγματα για τις συντάξεις, το ασφαλιστικό. «Εάν βρεθεί ένας βουλευτής να ψηφίσει αυτά τότε δεν θα μπορεί ούτε στο περίπτερο να πάει», δήλωσε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του creta live.

Ο κ.Μιχελογιαννάκης τόνισε ότι με την εκλογή του Μητσοτάκη δημιουργείται ένας «νέος διπολισμός» , αλλά θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμη πιο κοντά του «τα λεγόμενα μικρά κόμματα» και προς τούτο πρέπει να αλλάξει ο εκλογικός νόμος προς το αναλογικότερο.

Ερωτηθείς για το σάλο που έχει ξεσπάσει με τους διορισμούς μετακλητών υπαλλήλων ο κ.Μιχελογιαννάκης είπε ότι «Η αριστερά όχι μόνο πρέπει να είναι ηθική, αλλά πρέπει και να το δείχνει» και επεσήμανε:

Δυστυχώς μια σειρά από ζητήματα μας έχουν κάνει να χάσουμε το αξιακό μας πλεονέκτημα. Χάνουμε και το αντιμνημονιακό μας κοστούμι, τι θα γίνουμε στο τέλος;