X

Ταριχευμένος άντρας “δίνει ρέστα” παίζοντας πόκερ με τους φίλους του (φωτό & βίντεο)

Απίστευτο μεν, αληθινό δε! Δείτε το μακάβριο βίντεο που δείχνει νεκρό άντρα να «παίζει» μία τελευταία παρτίδα πόκερ με τους συγγενείς και τους φίλους του…

Ant1news

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Μια μακάβρια ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στο Πουέρτο Ρίκο. Ο Χένρι Ροζάριο Μαρτίνεθ έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε συνδυασμό με συνταγογραφούμενα. Ήταν λάτρης του πόκερ και για το λόγο αυτό ο πατέρας του έδωσε εντολή στο γραφείο κηδειών να τον ετοιμάσουν για να «παίξει» μια τελευταία παρτίδα πόκερ, σε μια εντελώς διαφορετική νεκρώσιμη ακολουθία.

Το νεκρό του σώμα λοιπόν, πριν την κηδεία, βαλσαμώθηκε από γραφείο κηδειών και τοποθετήθηκε από τους δικούς του ανθρώπους σε ένα τραπέζι πόκερ στο οποίο οι συμμετέχοντες ήταν φίλοι και συγγενείς.

 

 

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύαμε ότι θα ετοιμάζαμε τον νεκρό για το φέρετρο αλλά τελικά μας πήρε ο πατέρας του τηλέφωνο και μας ζήτησε ένα συγκεκριμένο ντύσιμο. Μετά καταλάβαμε τι είχε στο μυαλό του» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.

Δείτο το μακάβριο βίντεο