X

Μπλόκα: Αποκόπτονται Πελοπόννησος και δυτική Ελλάδα (βίντεο)

Κλειστή επ’αόριστον η Εθνική  Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων. Ανοιγοκλείνει η Παλαιά Εθνική στο Καλαμάκι.

Ant1news

Έκλεισαν οι αγρότες, από τις 11:00, την παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο Καλαμάκι, με αποτέλεσμα, για άλλη μία φορά, να έχουν αποκοπεί η Πελοπόννησος και η Δυτική Ελλάδα από την Αττική, ενώ, ήδη, έχουν αρχίσει να σχηματίζονται ουρές. Σύμφωνα με ανακοίνωση των αγροτών, το σημείο θα κλείνει τρεις φορές τη μέρα.

Σημειώνεται, ότι είναι κλειστή επ' αόριστον, από χθες το μεσημέρι, η νέα Εθνική Οδός στα διόδια του Ισθμού.

Στο μπλόκο του Ισθμού, οι αγρότες της Κορινθίας έχουν ενισχυθεί σημαντικά από αγρότες της Νεμέας και του Φενεού, καθώς και από αγρότες της Λακωνίας από το μπλόκο του Ευρώτα, οι οποίοι έφτασαν από το πρωί στα διόδια του Ισθμού με πολλά αγροτικά αυτοκίνητα.

Για έκτακτα περιστατικά υγείας, οι αγρότες ανοίγουν διόδους και επιτρέπουν στα αυτοκίνητα να περάσουν από τα μπλόκα της Πελοποννήσου. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ανοίγουν και θα κλείνουν, ανά διαστήματα, την παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι.

Παράλληλα για να ενισχύσουν το μπλόκο του Ισθμού ΔΗΜΕΡΑ έρχονται στην πύλη της Πελοποννήσου αγρότες της Λακωνίας από την Ανατολική Μάνη τον Δήμο Ευρώτα.

Τέλος, στην υπόλοιπη Πελοπόννησο οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα, ενώ το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν αυτοκινητοπορεία στην Τρίπολη.

Δείτε τo βίντεο του korinthostv.gr