X

Ο Γούντι Άλεν κάνει σήριαλ με την Μάιλι Σάιρους

Η αμφιλεγόμενη ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους είναι η νέα μούσα του Αμερικανού σκηνοθέτη.

Ant1news

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο θα κάνει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γούντι Άλεν στα 80 του χρόνια, σε μία τηλεοπτική σειρά για λογαριασμό του Amazon.

Ήδη ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έχει ορίσει το καστ της σειράς, που ως τώρα όμως δεν έχει τίτλο. Πρόκειται για μία σειρά έξι ημίωρων επεισοδίων που θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1960 και ο Γούντι Άλεν έχει επιλέξει στο πλευρό του να τοποθετήσει την γνωστή περσόνα του τραγουδιού και όχι μόνο, Μάιλι Σάιρους.

Εξάλλου ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης αρέσκεται στο να βάζει στο πλευρό του, στα έργα που παίζει, νεότερες γυναίκες. Εκτός από την πρώην Χάνα Μοντάνα, στο πλευρό του Άλεν θα παίξει και η 83χρονη σεναριογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης Ελέιν Μέι.

Ο Γούντι Άλεν εκτός του ότι θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά, θα γράψει το σενάριο και θα την σκηνοθετήσει, ενώ τα γυρίσματά της αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο.

Την είδηση της συνεργασίας επιβεβαίωσε και η εκκεντρική τραγουδίστρια: «Δίπλα στο κρεβάτι μου εδώ και κάποια χρόνια είναι ένα πορτραίτο του Γούντι Άλεν και κοιτούσα τα μάτια του όταν με πήραν τηλέφωνο να δουλέψω μαζί με τη φοβερή Ελέιν Μέι και τον τύπο αυτοπροσώπως! 1960 σου έρχομαι...» έγραψε ενθουσιασμένη στο Instagram...