X

Βγήκε από το νοσοκομείο ο 4χρονος Φοίβος

Ο μικρός είναι καλά στην υγεία του και πλέον βρίσκεται στην αγκαλιά της γιαγιάς και του παππού του. Νέα προθεσμία για τον συζυγοκτόνο.

Ant1news

Εξιτήριο από το νοσοκομείο του Πολυγύρου όπου νοσηλευόταν  τα τελευταία 24ωρα πήρε ο 4χρονος Φοίβος μετά την περιπέτεια που έζησε με τον πατέρα του ο οποίος τον είχε απαγάγει, λίγα λεπτά αφού δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του Φοίβου, μπροστά στα έντρομα μάτια του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός Φοίβος είναι καλά στην υγεία του και βγήκε από το νοσοκομείο. Ωστόσο, μαζί με τον παππού του έφυγαν από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου προκειμένου να αποφύγουν τις κάμερες που βρίσκονταν απ’ έξω .

Νέα προθεσμία για τον συζυγοκτόνο

Εν τω μεταξύ, στον ανακριτή Πολυγύρου, απ ‘ όπου πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί  οδηγήθηκε ο 35χρονος , που κατηγορείται ότι σκότωσε ανήμερα των Θεοφανίων την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια άρπαξε τον 4χρονο γιο τους, τον οποίο κρατούσε επί 18 ημέρες, μέχρι να εντοπιστεί και να συλληφθεί, την περασμένη Κυριακή, κοντά στην Ορμύλια Χαλκιδικής, περιοχή όπου διαπράχθηκε το έγκλημα.

 

Ο κατηγορούμενος έφτασε σιδηροδέσμιος, λίγο μετά τις 11 το πρωί, στο δικαστικό μέγαρο της Χαλκιδικής και οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή, όπου, μέσω του δικηγόρου του, ζήτησε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, αίτημα που τελικώς έγινε δεκτό. Αμέσως μετά επέστρεψε στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου κρατείται.

Ο 35χρονος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια. Αντίθετα, ο συνήγορός του -δικηγόρος Θεσσαλονίκης- δήλωσε ότι ο εντολέας του εμφανίζεται μετανιωμένος για τις πράξεις του και προτίθεται να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.