X

Ηλικιωμένος πυροβόλησε υπάλληλο ΚΕΠ της Λακωνίας

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι σε ΚΕΠ της Λακωνίας, σε μικρή απόσταση από τη Σπάρτη.

Ant1news

Ένας 82χρονος, σύμφωνα με τους συγχωριανούς του, πυροβόλησε κατά 42χρονης υπαλλήλου του ΚΕΠ στο Γεράκι της Λακωνίας, τραυματίζοντας την στα χέρια και τα πόδια.

Το περιστατικό έγινε στις 13:45 το μεσημέρι της Παρασκευής κι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος, χωρίς να υπάρχει κάποια προφανής αιτία, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει την υπάλληλο, ευρισκόμενος στην πλατεία, δίπλα απο τον χώρο του ΚΕΠ, ενώ έφτασε σχεδόν και ως την πόρτα του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Η 42χρονη σηκώθηκε απο την θέση της, βγήκε στην πόρτα του ΚΕΠ και ακούστηκε μόνο να του λέει «φύγε από εδώ», χωρίς να του δώσει άλλη σημασία και λίγο αργότερα ο 82χρονος την πυροβόλησε.

Η άτυχη υπάλληλος δέχτηκε μια σφαίρα στο αριστερό της χέρι και άλλη μια στο αριστερό της πόδι. Η τρίτη σφαίρα πήγαινε προς τη μεριά ενός διερχόμενου κατοίκου του χωριού, ο οποίος περνούσε με το αυτοκίνητό του από το σημείο και βλέποντας την αναστάτωση κατέβηκε απο το όχημα και προσπάθησε να βοηθήσει την γυναίκα.

Όπως ο ίδιος δηλώνει, ο 82χρονος πυροβόλησε εναντίον του απο απόσταση περίπου δύο μέτρων, όμως ευτυχώς η σφαίρα πέρασε επάνω απο το κεφάλι του.

Τελικώς, αυτόπτες μάρτυρες ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο, ειδοποίησαν την αστυνομία και ο 82χρονος συνελήφθη.

Η υπάλληλος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γερακίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Σπάρτης.