X

Το μήνυμα της Ντένιας πριν το ταξίδι στη Βοστώνη

Συγκλονίζει το «ευχαριστώ» της οικογένειας της 28χρονης κοπέλας. Ποιο το τελευταίο μήνυμα στο Facebook. Πότε αναχωρεί τελικά για Αμερική.

Ant1news

Συγκινητική συνεχίζει να είναι η ανταπόκριση του κόσμου, από κάθε γωνιά του πλανήτη, στην έκκληση της οικογένειας της Ντένιας Παράσχη για βοήθεια, προκειμένου η 28χρονη να μπορέσει να ταξιδέψει στη Βοστώνη για να ακολουθήσει τη θεραπεία που απαιτείται για την κατάσταση της υγείας της.

Η οικογένεια της Ντένιας κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό που θα καλύψει τη δαπάνη της νοσηλείας της και έτσι, μέσω Facebook, ζητά να σταματήσει η οικονομική συνεισφορά από τον κόσμο. Παράλληλα, οι ίδιοι ζητούν τα έσοδα από τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη διοργανωθεί, να δοθούν για κάποιον άλλο καλό σκοπό.

Οι οικείοι της Ντένιας στέλνουν το δικό τους «ευχαριστώ» για τη στήριξη, τη βοήθεια και την αγάπη που λαμβάνουν τον τελευταίο καιρό, ενώ με εντιμότητα τονίζουν ότι άμεσα θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση για το ακριβές ποσό που συγκεντρώθηκε.

Όσον αφορά στο ταξίδι ζωής της Ντένιας, η οικογένεια αναφέρει ότι όταν διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα, θα αναχωρήσουν για τη Βοστώνη, ελπίζοντας να έρθει σύντομα αυτή η στιγμή.

Ολόκληρο το μήνυμα της οικογένειας Παράσχη: